Bisida™

Writing Tresno Jalaran soko Kulino

alon-alon nganjuk

Leave a comment


Lunga tak anti – anti
kapan nggonmu bali
Mecak ’e endahing wengi
kutha Nganjuk iki
Sumilir angin wates
nggugah kangene ati
Apa kowe ora ngerteni
Kowe tak kangeni
Ning alun – alun tak
goleki
Terminal stasiun tak
ubengi
Senajan setahun tak
enteni
Tresnamu sing tak
gondheli
Lali tenan to dhik
nggonmu janji – janji ?
Disekseni lampu alun –
alun iki
Lali tenan to dhik karo
aku iki ?
Ning terminal stasiun
nggonku nggoleki

Advertisements

Author: Bisida

Mari perangi pembajakan software dari diri kita sendiri... :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s